Zaalverhuur
Het Groene Paleis is zo ingedeeld dat u hier niet alleen individueel of in klein gezelschap, maar ook met grote groepen (privé) kunt lunchen, dineren, vergaderen of borrelen. Behalve het restaurant zijn er verschillende sfeervolle ruimtes die zich uitstekend lenen voor besloten gezelschappen.

Neszaal

Deze sfeervolle locatie in het centrum van Amsterdam is de perfecte plek voor uw vergadering, lunch, borrel of private diner. De ruimte is voorzien van natuurlijk daglicht, gratis wifi en airconditioning. De ruimte is beschikbaar voor zowel zakelijke als privébijeenkomsten. De technische faciliteiten zijn voorzien van beamer en scherm, microfoons en geluidsinstallatie om uw dag tot een succes te maken. In deze ruimte passen 100 personen in theater opstelling en kunnen 150 personen staan. Ook biedt de Neszaal de mogelijkheid om de deuren te openen en een semi-private gedeelte van het restaurant erbij te betrekken. Ideaal voor een dag met vergadering en aansluitend een borrel of diner of voor een leuk afscheidsfeest.

Voor verdere info: info@hetgroenepaleis.nl of bel ons op 020 820 35 35

 

Neptuneskamer

Met een ovale tafel waar 20 personen aan kunnen schuiven kun je deze privéruimte huren voor een klein gezelschap. Deze inspirerende ruimte biedt de mogelijkheid om te vergaderen, dineren, lunchen of te borrelen. Deze ruimte wordt vaak gebruikt voor een private dining. Het is ook mogelijk om hier een groot televisiescherm te plaatsen om uw presentatie te geven. Ook deze zaal is een ruimte met natuurlijk daglicht en gratis gebruik van wifi. Mocht u hier een staande bijeenkomst willen hebben dan is deze ruimte geschikt voor 30 personen.

Voor verdere info: info@hetgroenepaleis.nl of bel ons op 020 820 35 35

 

Salonbar

Onze Salonbar wat grenst aan het restaurant met een mooi uitzicht op het Rokin is af te huren als semi-private ruimte. Dit is een perfecte locatie voor een babyshower of een gezellige high tea. Doordat het een semi-private gedeelte is neem je én de sferen mee van ons restaurant maar is de mogelijkheid er wel om deze plek speciaal naar uw wensen in te richten. Onze Salonbar is geschikt voor 20 personen die kunnen zitten of 30 personen die kunnen staan.

 

Courantzaal

Onze courantzaal is een ruime zaal waar tot wel 40 personen kunnen zitten. Dit is een volledig aparte zaal waar u ongestoord kunt vergaderen, borrelen, lunchen of dineren. De Courantzaal is een gezellige ruimte met natuurlijk daglicht en gratis wifi. Er zijn verschillende opstellingen voor deze zaal beschikbaar. Het is mogelijk om hier een groot televisiescherm te plaatsen om hier een presentatie of lezing te geven. Deze ruimte wordt vaak gebruikt als trainingsruimte!

Voor verdere info: info@hetgroenepaleis.nl of bel ons op 020 820 35 35

  

Ruimte Zitten Staan Geschikt voor
Het Groene Paleis 200 500 Borrel, buffet, walking dinner, private dining
Café - Restaurant 140 300 Borrel, buffet, walking dinner, private dining
Salonbar 20 30 Borrel, buffet, walking dinner, private dining
Courantzaal 35 70 Borrel, buffet, walking dinner, private dining, vergaderen
Neptunuskamer 20 30 Borrel, buffet, walking dinner, private dining, vergaderen
Nes zaal 80 150 Borrel, buffet, walking dinner, private dining, vergaderen volledig uitgerust met beamerinstallatie, groot scherm,
geluidsinstallatie, bodypack microfoons, handheld microfoons.

 

Bekijk alle ruimtes Offerte aanvragen