Iedere dag geopend vanaf 11:00 uur - Gewijzigde openingstijden feestdagen (Contact)

Contact

Adres

Rokin 65
1012 KK Amsterdam
info@hetgroenepaleis.nl
020 820 35 35

Maandag t/m zondag: vanaf 11:00 uur

Locatie en bereikbaarheid

Het Groene Paleis ligt midden op het vernieuwde Rokin, in het centrum van Amsterdam. Er zijn uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer. Tramhalte Spui en de Dam zijn beide op loopafstand van het restaurant.

Vanaf 22 juli 2018 is de Noord-Zuidlijn geopend. Station Rokin ligt midden in het centrum van Amsterdam en is het kloppende hart van ‘de rode loper’. Het project Rode Loper draagt hieraan bij met het realiseren van een hoogwaardige omgeving waar je graag wilt vertoeven: aangename pleinen, wandelpromenades en riante winkelstraten.

Parkeergelegenheid

Mocht u met de auto komen kunt u onder andere parkeren bij de Bijenkorf in de parkeergarage.
Verder zijn er onder het metroperron Rokin vijf parkeerdekken gebouwd waar plaats is voor 300 auto’s.

Amsterdam werkt aan een touringcarluw centrum waardoor het aantal inrijverboden voor touringcars, met uitzondering van het bestemmingsverkeer, in stadsdeel Centrum uitgebreid.

Touringcars

Vanaf de Ringweg A10 zijn diverse S-routes naar het centrum (S101 tot en met S118). Wij adviseren de S-routes te gebruiken. Dit zijn de snelste S-routes naar het centrum. Deze zijn grotendeels vierbaans (2×2 rijbanen). Neem contact op voor het ontvangen van een touringcarfolder.

P+R mogelijkheden

U kunt goedkoop parkeren bij een P+R-locatie aan de rand van de stad. Hiervandaan reist u makkelijk met het openbaar vervoer naar het centrumgebied van Amsterdam en dus naar Het Groene Paleis. Voor meer informatie en een overzicht van de P+R locaties klik hier.

Neem contact op

Subscribe to our newsletter to get the latest scoop right to your inbox.

Rokin 65 1012 KK Amsterdam
Reserveren

×