Iedere dag geopend vanaf 11:00 uur - Gewijzigde openingstijden feestdagen (Contact)

Een bijzondere locatie voor kleine en grote groepen midden in Amsterdam

Ruimte afhuren voor groepen

Een ruimte afhuren in het centrum van Amsterdam is bij ons geen enkel probleem: Het Groene Paleis is zeer gunstig gelegen op loopafstand van de Dam en het Spui en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Gezelschappen van 10 tot 400 personen zijn welkom voor ontbijt, lunch of diner of een evenement op maat.

Hiernaast hebben wij ook de mogelijkheid om buffetten en walking dinners (vanaf 50 personen) te verzorgen. Naast ons restaurant beschikt Het Groene Paleis in Amsterdam over privé ruimtes waar uw gezelschap gebruik van kan maken. Exclusief een ruimte afhuren voor een borrel, diner of bedrijfsfeest is altijd mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden!

INFO AANVRAAG


Vergaderen

Een ruimte afhuren in het centrum van Amsterdam voor een vergadering? Wij bieden vier privé ruimtes aan die omgetoverd worden in comfortabele meeting rooms. Dient de locatie aan specifieke eisen te voldoen, dan horen wij dat graag en passen wij deze indien mogelijk naar uw wensen aan. De meeting rooms beschikken over excellente technische apparatuur, een rustige omgeving en goede service.

Wij bieden verschillende vergader arrangementen aan. Informeer naar de mogelijkheden.

INFO AANVRAAG

Zakelijk

Restaurant Het Groene Paleis kan deels of in geheel afgehuurd worden en biedt accommodatie tot maximaal 400 personen. Voor kleinere groepen hebben wij onze privé zalen beschikbaar of een leuke hoek in de salon of ons restaurant.
Vraag ons naar de mogelijkheden of doe een vrijblijvende informatie aanvraag.

REQUEST INFO

Subscribe to our newsletter to get the latest scoop right to your inbox.

Rokin 65 1012 KK Amsterdam
Reserveren

×