Een bijzondere locatie voor kleine en grote groepen midden in Amsterdam

Ruimte afhuren voor groepen

Een ruimte afhuren in Amsterdam-Centrum is bij ons geen enkel probleem: Het Groene Paleis is zeer gunstig gelegen op loopafstand van de Dam en het Spui. Gezelschappen van 10 tot 400 personen zijn welkom voor ontbijt, lunch of diner.

Hiernaast hebben wij ook de mogelijkheid om buffetten en walking dinners (vanaf 50 personen) te verzorgen. Naast ons restaurant beschikt Het Groene Paleis over privé ruimtes waar uw gezelschap gebruik van kan maken. Exclusief een ruimte afhuren voor een borrel, diner of bedrijfsfeest is altijd mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden!

INFO AANVRAAG


 

Vergaderen

Een ruimte afhuren in het centrum van Amsterdam voor een vergadering? Wij bieden drie privé ruimtes aan die omgetoverd worden in comfortabele meeting rooms. Dient de locatie aan specifieke eisen te voldoen, dan horen wij dat graag. De meeting rooms beschikken over excellente technische apparatuur, een rustige omgeving en goede service.
Wij bieden verschillende vergader arrangementen aan. Informeer naar de mogelijkheden.

INFO AANVRAAG

Zakelijk

Het gehele restaurant Het Groene Paleis kan exclusief afgehuurd worden en biedt plaats aan maximaal 400 personen. Voor kleinere groepen is het mogelijk om een deel van het restaurant te huren. Denk hierbij aan onze prachtige Paleisbar of één van onze privé ruimtes. Dit is mogelijk voor zowel ontbijt, lunch en diner. Informeer naar de mogelijkheden.

INFO AANVRAAG

 

 

Teambuilding

Een teambuilding-activiteit in het centrum van Amsterdam? Het Groene Paleis denkt graag mee. Van een stadswandeling in combinatie met een heerlijk diner tot een rondvaart met een lunch in onze hoogstaande privé-ruimtes; de mogelijkheden zijn eindeloos. Uw vergadering of uitje in Amsterdam-Centrum maakt u compleet met een teambuilding-activiteit in de comfortabele ruimtes van Het Groene Paleis. Hierbij zijn de ruimtes naar uw wens aan te passen. Themadiners zijn hierbij een mooie aanvulling, alsmede de mogelijkheid om uw kerstdiner of kerstlunch bij ons te nuttigen.

TEAMBUILDING-ACTIVITEIT

Subscribe to our newsletter to get the latest scoop right to your inbox.

Rokin 65 1012 KK Amsterdam
Reserveren

×