Iedere dag geopend vanaf 11:00 uur - Gewijzigde openingstijden feestdagen (Contact)

Groepsuitjes

Teambuilding

Een teambuilding-activiteit in het centrum van Amsterdam? Het Groene Paleis denkt graag met u mee. Van een stadswandeling in Amsterdam tot een combinatie met een heerlijk diner, rondvaart door de grachten of een lunch in éen van onze hoogstaande privéruimtes; de mogelijkheden zijn eindeloos en alles is bespreekbaar. Uw vergadering of uitje in het centrum van Amsterdam maakt u compleet met een teambuilding-activiteit in de comfortabele ruimtes van Het Groene Paleis. Hierbij zijn de ruimtes naar uw wens aan te passen. Themadiners zijn hierbij een mooie aanvulling, alsmede de mogelijkheid om bijvoorbeeld uw paasbrunch of kerstdiner bij ons te nuttigen. Het Groene Paleis werkt hierin nauw samen met Puur Amsterdam Evenementen. Bekijk hier de mogelijkheden.

Walking Dinner Amsterdam

Wandelen, eten, bezienswaardigheden bekijken en kennis maken met het “echte” Amsterdam? Dit is met recht één van onze toppers om als team of gewoon als gezelschap te ondernemen! De Hap en Stap Tour is ideaal voor wie een (voor)avondprogramma zoekt in Amsterdam, want hij combineert lekker eten bij onder andere Het Groene Paleis geniet van een wandeling door hartje Amsterdam.
Tijdens deze culinaire stadswandeling loopt u onder leiding van een professionele gids door de Jordaan en het Oude Centrum/de Rosse Buurt en maakt u kennis met de geschiedenis en bijzonderheden van deze buurten. Klik hier voor meer informatie.

Cocktailworkshop

Samen een verfrissende cocktail of mocktail shaken? De “smaak” van jouw collega’s leren kennen in een informele en ongedwongen sfeer aan de bar van Het Groene Paleis? Een cocktailworkshop zorgt voor plezier, interactiviteit en teambuilding en dit is de juiste mix voor een geslaagd uitje. Zowel voor de zakelijke als de particuliere klant. De workshops worden verzorgd door onze samenwerkingspartner The Cocktail Company. Voor meer informatie klik hier.

Escape in Amsterdam

Escape Diner bij het Groene Paleis:
Ben jij op zoek naar een spannende en unieke eetervaring? Dan moet je zeker het Escape Diner in het Groene Paleis uitproberen! Een fijne combinatie van heerlijk eten en een unieke spelbeleving. Het is een ongekende ervaring en perfect voor een gezellig avondje uit. Reserveer Escape Diner biedt verschillende thema’s voor hun escaperoom, dus je kunt dit concept vaker proberen en altijd weer iets nieuws beleven. Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie en reserveer het Escape Diner nu!

Expeditie Robinson met het Groene Paleis
Ben jij een echte Robinson Crusoe? Dan is Expeditie Robinson Amsterdam iets voor jou! Win zoveel mogelijk proeven en speel de immuniteitsketting vrij. Welk kamp heeft uiteindelijk de beste papieren voor het grote finalespel? Mis deze unieke ervaring niet en meld je snel aan voor de Expeditie Robinson Amsterdam! Het is mogelijk de Expeditie Robinson te combineren met heerlijk eten bij Het Groene Paleis. ? Kijk voor meer informatie en reserveer de Expeditie Robinson Amsterdam nu!

Escape in the City met het Groene Paleis
Zin in een uitdagende groepsuitje? Boek dan het spel Escape in the City in Amsterdam! Hierbij gaat het niet om opgesloten worden in een kamer, maar om een mysterie op te lossen terwijl je door de prachtige binnenstad van Amsterdam wandelt. Met behulp van puzzels en aanwijzingen probeer je te ontsnappen voordat de tijd om is. Dit is niet alleen een leuke en unieke manier om de stad te verkennen, maar ook een geweldige manier om je brein te trainen en samen te werken met anderen. De spanning en sensatie van Escape in the City is onvergetelijk en je kunt de dag afsluiten met een heerlijk driegangendiner bij het Groene Paleis. Neem een kijkje op de website en reserveer het spel Escape in the City Amsterdam en ontsnap uit de stad!

Wie is de Mol

Onze partner Uitjesbureau is gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsuitjes waarbij teambuilding centraal staat. Wat dacht je bijvoorbeeld van het officiële Wie is de Mol bedrijfsuitje? Wie is de Mol is een spannend en actief stadsspel in het centrum van Amsterdam. Bij dit bedrijfsuitje draait het om uitdagende opdrachten, kennis en vertrouwen. Maar kun jij je collega’s wel vertrouwen? Dit bedrijfsuitje is ook als dinerspel te spelen. Jullie dineren dan in een van onze privéruimtes en tussen de gangen door is het jouw taak om de Mol te ontmaskeren! Lees meer informatie over Wie is de Mol in Amsterdam

City Games Amsterdam

Ben je opzoek naar een leuke City Game in Amsterdam? Dan ben je bij Monsterevents aan het juiste adres. Op zoek naar een bloedstollend cyber avontuur? Tijdens Help, we zijn gehackt is het aan het team om door middel van het uitvoeren van foto/video opdrachten voldoende geld te verzamelen om aan de keiharde eisen van de hackers te voldoen. Gewapend met een iPad gaan jullie op pad om ervoor te zorgen dat de controle aan het einde van de dag weer in jullie handen is. Wil je van je directeur af? Ga dan voor Help, de directeur is ontvoerd!? . Zaken als samenwerking, creativiteit en stressbestendigheid worden op de proef gesteld. En doemt die ene vraag op: hoe graag willen jullie de directeur eigenlijk terug?

Willen jullie het prachtige Amsterdam via de grachten verkennen, dan is de Sloepen Game perfect voor jullie! Als ware zeelui gaan jullie tijdens dit teamuitje over de grachten van Amsterdam een route volgen, vragen beantwoorden en jullie rivaliserende teams zoveel mogelijk aftroeven. Een dag vol goede daden staat in het teken van maatschappelijk verantwoord zijn. Op de dag zelf doen jullie verschillende “Goede Daden” Challenges door, van vragen over het milieu, historische helden en goede doelen tot het verrichten van “bijzondere verdienstelijke” goede daden.


Subscribe to our newsletter to get the latest scoop right to your inbox.

Rokin 65 1012 KK Amsterdam
Reserveren

×