Iedere dag geopend vanaf 10:00 uur - Gewijzigde openingstijden feestdagen (Contact)

Groepsuitjes

Teambuilding

Een teambuilding-activiteit in het centrum van Amsterdam? Het Groene Paleis denkt graag met u mee. Van een stadswandeling in Amsterdam tot een combinatie met een heerlijk diner, rondvaart door de grachten of een lunch in éen van onze hoogstaande privéruimtes; de mogelijkheden zijn eindeloos en alles is bespreekbaar. Uw vergadering of uitje in het centrum van Amsterdam maakt u compleet met een teambuilding-activiteit in de comfortabele ruimtes van Het Groene Paleis. Hierbij zijn de ruimtes naar uw wens aan te passen. Themadiners zijn hierbij een mooie aanvulling, alsmede de mogelijkheid om bijvoorbeeld uw paasbrunch of kerstdiner bij ons te nuttigen. Het Groene Paleis werkt hierin nauw samen met Puur Amsterdam Evenementen. Bekijk hier de mogelijkheden.

Walking Dinner Amsterdam

Wandelen, eten, bezienswaardigheden bekijken en kennis maken met het “echte” Amsterdam? Dit is met recht één van onze toppers om als team of gewoon als gezelschap te ondernemen! De Hap en Stap Tour is ideaal voor wie een (voor)avondprogramma zoekt in Amsterdam, want hij combineert lekker eten bij onder andere Het Groene Paleis geniet van een wandeling door hartje Amsterdam.
Tijdens deze culinaire stadswandeling loopt u onder leiding van een professionele gids door de Jordaan en het Oude Centrum/de Rosse Buurt en maakt u kennis met de geschiedenis en bijzonderheden van deze buurten. Klik hier voor meer informatie.

Cocktailworkshop

Samen een verfrissende cocktail of mocktail shaken? De “smaak” van jouw collega’s leren kennen in een informele en ongedwongen sfeer aan de bar van Het Groene Paleis? Een cocktailworkshop zorgt voor plezier, interactiviteit en teambuilding en dit is de juiste mix voor een geslaagd uitje. Zowel voor de zakelijke als de particuliere klant. De workshops worden verzorgd door onze samenwerkingspartner The Cocktail Company. Voor meer informatie klik hier.

Dagje in Amsterdam

Ben je op zoek naar de leukste attracties in Amsterdam? Of zoek je de beste tips om goedkoop te parkeren of andere handige informatie waarom Amsterdam een fantastische stad is om te bezoeken? Klik hier voor alle aanbiedingen en de beste deals!

Wie is de Mol

Onze partner Uitjesbureau is gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsuitjes waarbij teambuilding centraal staat. Wat dacht je bijvoorbeeld van het officiële Wie is de Mol bedrijfsuitje? Wie is de Mol is een spannend en actief stadsspel in het centrum van Amsterdam. Bij dit bedrijfsuitje draait het om uitdagende opdrachten, kennis en vertrouwen. Maar kun jij je collega’s wel vertrouwen? Dit bedrijfsuitje is ook als dinerspel te spelen. Jullie dineren dan in een van onze privéruimtes en tussen de gangen door is het jouw taak om de Mol te ontmaskeren! Lees meer informatie over Wie is de Mol in AmsterdamRokin 65 1012 KK Amsterdam
Reserveren

×