Iedere dag geopend vanaf 11:00 uur - Gewijzigde openingstijden feestdagen (Contact)

Restaurant in Amsterdam centrum

Gelegen aan het Rokin vind je ons sfeervolle restaurant: Het Groene Paleis. Het Rokin is een oud plein met prachtige gebouwen van historische waarde, die de sfeervolle ervaring bij Het Groene Paleis complimenteren. Ons restaurant in Amsterdam centrum heeft een zonnig terras, waar je op mooie dagen lekker kunt genieten van een kop koffie of verfrissend drankje en heerlijk eten. Iedere dag vanaf 10:00 openen we de deuren, zodat je gedurende de gehele dag voor ieder eet- en drinkmoment bij ons terecht kan.

De hele dag door genieten van fantastisch eten

Wil je de dag beginnen met een heerlijk ontbijt? In ons restaurant in Amsterdam centrum geniet je van een koninklijk ontbijt voor een goede start van de dag. Ook voor een heerlijke lunch of een kop koffie tussendoor is ons restaurant een goede keuze. Ontspan aan onze grote leestafel onder het genot van een warme drank of geniet van een sfeervolle lunch als prettige onderbreking van je dag. In de namiddag ben je van harte welkom voor een borrel en bijbehorende bites en kan je onze internationale en Amsterdamse gerechten proeven tijdens een lekker diner.

Eten en drinken in Amsterdam op een toplocatie

Door de centrale ligging leent Het Groene Paleis zich uitstekend voor groepen om gezamenlijk te ontbijten, lunchen, borrelen of dineren. Het maakt niet uit of je gebruik maakt van het openbaar vervoer, met de fiets komt of met de auto, de bereikbaarheid van Het Groene Paleis is uitstekend. In ons restaurant aan het Rokin bieden we natuurlijk goede service en gerechten van hoge kwaliteit. Eten en drinken in Het Groene Paleis betekent sfeervol genieten van heerlijke gerechten en drankjes op een toplocatie. Zowel voor kleine gezelschappen als grotere gezelschappen is het mogelijk te reserveren in ons sfeervolle restaurant in Amsterdam centrum.

Subscribe to our newsletter to get the latest scoop right to your inbox.

Rokin 65 1012 KK Amsterdam
Reserveren

×