Iedere dag geopend vanaf 11:00 uur - Gewijzigde openingstijden feestdagen (Contact)

Private dining in Amsterdam centrum

Wil je in besloten kring genieten van tongstrelende gerechten op een centrale locatie? Voor private dining in Amsterdam centrum is Het Groene Paleis een uitstekende keuze. De ligging van het restaurant aan het Rokin is perfect, voor iedereen goed bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer of de fiets. We nemen je de zorg uit handen door het bieden van uitstekende service. De organisatie van een besloten feest of bijeenkomst wordt gemakkelijk gemaakt voor je. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden met betrekking tot verschillende arrangementen in een van onze sfeervolle ruimtes, die voor iedere gelegenheid te gebruiken zijn.

Private dining in één van onze mooie ruimtes

Naast de mogelijkheid om Het Groene Paleis en het terras in zijn geheel te boeken voor een besloten bijeenkomst, is het ook mogelijk te kiezen voor een van onze stijlvol ingerichte ruimtes waar je privé kan dineren met een groep mensen. Voor groepen tot twintig personen kan je terecht in onze sfeervolle Salonbar of Neptunuskamer. Wil je met een groter gezelschap genieten van een private dinner in Amsterdam centrum? Dan hebben we nog meer mogelijkheden in Het Groene Paleis. We helpen je graag met het kiezen van de juiste ruimte voor jouw gezelschap en te zorgen voor een fantastische private dining ervaring in Amsterdam centrum.

Het Groene Paleis verzorgt je private dinner

Wat de gelegenheid ook is, Het Groene Paleis verzorgt graag een private dinner voor je gasten. Private dining is de manier om met een groep mensen ongestoord te genieten van een heerlijk diner. Private dining in Amsterdam centrum is een ontspannende ervaring als je dit doet bij Het Groene Paleis. We bieden de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende arrangementen, om een succesvol en lekker private dinner te garanderen. Voor meer informatie over onze arrangementen kun je contact opnemen.

Subscribe to our newsletter to get the latest scoop right to your inbox.

Rokin 65 1012 KK Amsterdam
Reserveren

×