Iedere dag geopend vanaf 11:00 uur - Gewijzigde openingstijden feestdagen (Contact)

Lunch in Amsterdam

Op zoek naar een goed restaurant voor een lekkere lunch in het centrum van Amsterdam? Het Groene Paleis heeft een uitgebreide lunchkaart, voor iedere gelegenheid zit er iets tussen. Ben je een dagje aan het winkelen? Dan is ons restaurant perfect gelegen voor een ontspannende tussenstop. Ook voor een zakelijke lunch kan je bij ons terecht. Voor een heerlijke lunch in Amsterdam schuif je aan in ons restaurant.

Een uitgebreide lunchkaart met voor elk wat wils

Door de centrale ligging aan het Rokin is Het Groene Paleis de ideale plaats voor een lunch in Amsterdam. Tijdens een dag winkelen, voor of na een bezoek aan een museum of als onderbreking van een werkdag, bij ons ben je verzekerd van lekker eten in een smaakvolle omgeving. Zowel voor de lekkere trek als een hartige hap ben je bij ons aan het juiste adres. Op onze lunchkaart vind je uiteenlopende gerechten, van goed belegde broodjes, tot frisse salades en lekkere soepen. Voor de hartige trek kan je kiezen voor echte Amsterdamse rundvleeskroketten. Meer zin in een broodje? Probeer dan eens ons verrassende broodje lauwwarm pekelvlees met zuurkool, augurkenmayonaise en krokante ui. Waar je ook zin in hebt, bij Het Groene Paleis geniet je van een heerlijke lunch in Amsterdam.

Lunchen met een groep

Wil je met een groep gaan lunchen? Reserveer dan een tafel in ons stijlvolle restaurant. Als de groep groter is dan tien personen denken we ook graag met je mee over andere mogelijkheden, zoals een besloten lunch in een aparte ruimte, waar je in alle rust met je tafelgasten kan praten en genieten van onze lekkernijen.

Het Groene Paleis geeft je de mogelijkheid om te genieten van een fantastische maaltijd in het centrum van Amsterdam. Kom eten in ons sfeervolle restaurant en geniet van lokale en internationale lunchgerechten.

Subscribe to our newsletter to get the latest scoop right to your inbox.

Rokin 65 1012 KK Amsterdam
Reserveren

×