Lunch Amsterdam centrum

Lunchen op z’n Hollands in het centrum van Amsterdam doe je in stijl in Het Groene Paleis. Het restaurant op het bruisende Rokin sloot in 1903 onder veel protest van de Amsterdammers zijn deuren. Nu kunnen mensen 114 jaar later eindelijk weer genieten van de gezellige sfeer en de lekkere, deels internationale en Amsterdamse kaart. Of je nu heel even neerstrijkt aan de leestafel om onder het genot van een kopje koffie het nieuws te lezen, gezellig gaat dineren of gewoon aan de bar wilt bijkletsten – je kunt hier de hele dag terecht voor een stevig ontbijt, lunch, borrel en diner.

Grote groepen

Hoe meer zielen, hoe meer vreugde. Bij Het Groene Paleis is dit begrip zeker niet onbekend. Ze hebben het je daarom heel gemakkelijk gemaakt om mensen te ontvangen. Of je nu een feestje viert of een belangrijke vergadering, lunch (link naar menu), privé diner of borrel in het centrum van Amsterdam organiseert: er zijn veel verschillende arrangementen. Wat dacht je van de gezellige Groepen Breakfast, om met z’n allen de dag goed te beginnen? Met een gezelschap neerploffen in het centrum van Amsterdam voor een Hollandse lunch, compleet met verschillende soepen en broodjes, is natuurlijk ook een optie. Grotere gezelschappen kunnen ook genieten van het Groepen Dinner menu, vergaderen in zalen als de Salonbar of Neptunuskamer met aanvullende catering, toegeven aan hun zoete cravings met het Koffie met gebak menu, borrelen met luxe snacks én gebruikmaken van het Standing dinner menu.

Lunchen in het hartje van Amsterdam

De lunchkaart blijft erg populair bij Het Groene Paleis. Dat is niet zo gek, aangezien kwaliteit en een uitstekende service voorop staan – en wie luncht er nou niet graag lekker in het centrum van Amsterdam? Tip: probeer de door de Fransen geïnspireerde croque monsieur om je even in Parijs te wanen. Doe je liever gewoon? Sla dan de paleis burger en Amsterdamse rundvleeskroketten niet over voor de echte Amsterdamse lunch ervaring. Neem als toetje nog drie Hollandse kazen met garnituur of aardbeien met yoghurtijs en crumble en je dag kan gegarandeerd niet meer stuk.

Rokin 65 1012 KK Amsterdam
Reserveren

×