Iedere dag geopend vanaf 11:00 uur - Gewijzigde openingstijden feestdagen (Contact)

Lunch Amsterdam Centrum

Een lunch in Amsterdam Centrum doet u in stijl bij Het Groene Paleis. Het historische restaurant op het bruisende Rokin sloot in 1903 onder veel protest van de Amsterdammers zijn deuren. Nu kunnen mensen 114 jaar later eindelijk weer genieten van de gezellige sfeer en de lekkere, deels internationale en Amsterdamse kaart. Of u nu heel even neerstrijkt aan de leestafel om onder het genot van een kopje koffie het nieuws te lezen, gezellig gaat dineren of gewoon aan de bar wilt bijkletsen.

Grote groepen

Hoe meer zielen, hoe meer vreugde. Bij Het Groene Paleis is dit begrip zeker niet onbekend. Of u nu een feestje viert of een belangrijke vergadering, lunch, privé diner of borrel in het centrum van Amsterdam organiseert: er zijn veel verschillende arrangementen. Wat dacht u van de gezellige Groepen Breakfast, om met z’n allen de dag goed te beginnen? Een groep tot 300 personen is welkom voor een lunch in Amsterdam Centrum, compleet met verschillende soepen en broodjes.

Lunchen in het hartje van Amsterdam

De lunchkaart blijft erg populair bij Het Groene Paleis. Dat is niet zo gek, aangezien kwaliteit en een uitstekende service voorop staan – en wie luncht er nou niet graag lekker in het centrum van Amsterdam? Of u nou komt voor een heerlijke pannekoek, een club sandwich of een verse soep.

Tip: probeer de door de Fransen geïnspireerde croque monsieur om je even in Parijs te wanen. Doe je liever gewoon? Sla dan de paleis burger en Amsterdamse rundvleeskroketten niet over voor de echte Amsterdamse lunch ervaring. Neem als toetje nog drie Hollandse kazen met garnituur of aardbeien met yoghurtijs en crumble en je dag kan gegarandeerd niet meer stuk.

Subscribe to our newsletter to get the latest scoop right to your inbox.

Rokin 65 1012 KK Amsterdam
Reserveren

×