Iedere dag geopend vanaf 11:00 uur - Gewijzigde openingstijden feestdagen (Contact)

Borrelen in Amsterdam aan het Rokin

Welke dag van de week het ook is, borrelen in Amsterdam is altijd mogelijk bij Het Groene Paleis. Iedere dag van de week zijn we geopend en kan je met vrienden, familie en collega’s komen borrelen in ons sfeervolle restaurant aan het Rokin. De uitgebreide drankenkaart zorgt ervoor dat iedereen zijn favoriete drankje kan bestellen en je maakt het helemaal af met een van onze fantastische borrelgerechten. Je hebt dagelijks de mogelijkheid om te borrelen in het bruisende centrum van Amsterdam bij Het Groene Paleis.

Je favoriete drankjes en hapjes

Als je de dag wilt afsluiten, ga je na het werk borrelen met vrienden of collega’s in het centrum van Amsterdam. Een ontspannen, welverdiende afsluiter van een productieve dag. Ook in het weekend of op een vrije dag is Het Groene Paleis de perfecte locatie om te borrelen in Amsterdam. Kies voor een heerlijke wijn in combinatie rijk plateau nachos of Spaanse Tio Pepe olijven. Daarnaast heb je keuze uit een ruim aanbod van lekkernijen, zoals Amsterdamse bitterballen of kaas sticks. Ook vele andere bites die perfect passen bij je drankje zijn te krijgen bij Het Groene Paleis. Kies jouw favoriete drankjes en hapjes van onze kaart en maak er een gezellige borrel van met vrienden of collega’s.

Borrelen wanneer je maar wilt in hartje Amsterdam

Borrelen in het centrum van Amsterdam is onderdeel van het moderne en levendige karakter van deze prachtige stad. Met vrienden of collega’s de dag ontspannen afsluiten, of de avond relaxt beginnen onder het genot van heerlijk eten en drinken in een stijlvolle omgeving. Het Groene Paleis biedt je volop mogelijkheden, voor grotere groepen is het zelfs mogelijk om een besloten ruimte te reserveren en arrangementen te boeken voor een ontspannen borrel in ons restaurant.

Subscribe to our newsletter to get the latest scoop right to your inbox.

Rokin 65 1012 KK Amsterdam
Reserveren

×