Iedere dag geopend vanaf 11:00 uur - Gewijzigde openingstijden feestdagen (Contact)

Bar en restaurant in Amsterdam

Amsterdam is een levendige, moderne stad met tal van bars en restaurants. In het bruisende centrum van Amsterdam vind je aan het Rokin ons restaurant, Het Groene Paleis.

De sfeervolle inrichting zorgt dat je je meteen thuis voelt in onze bar in Amsterdam. Of je nou lekker wilt borrelen met collega’s na een werkdag, het weekend inluidt op een stijlvolle manier met vrienden of gewoon wilt genieten van het heerlijke eten en drinken dat we aanbieden in onze bar, Het Groene Paleis heeft mogelijkheden te over. Dus als je op zoek bent naar een sfeervolle bar in Amsterdam die centraal gelegen is, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We verwelkomen je graag in Het Groene Paleis.

Ontdek onze lekkere bites

Een bezoek aan onze bar en restaurant in Amsterdam betekent dat je kan genieten van een ruim aanbod aan lokale en internationale gerechten die met zorg zijn bereid. Wil je lekker kunnen borrelen onder het genot van heerlijke hapjes? Het Groene Paleis serveert lekkere bites die hun oorsprong hebben in alle delen van de wereld.  Amsterdamse bitterballen met Hollandse mosterd, Nacho’s en nog veel meer. Stuk voor stuk aanraders om van te proeven tijdens een borrel in ons restaurant.

Een avondje uit in onze bar

Amsterdam biedt volop gelegenheid om een avondje uit te gaan. De centrale ligging van onze bar aan het Rokin in Amsterdam zorgt dat wij een perfecte locatie zijn voor een avondje uit. Geniet in onze bar van verschillende wijnsoorten, bijzondere likeuren en andere lekkere drankjes. Samen met je gezelschap ben je verzekerd van een mooie avond in onze bar in Amsterdam, die gevuld is met lekker drinken en heerlijke versnaperingen. Het is ook mogelijk om voor een besloten bijeenkomst een ruimte te reserveren, zodat je ongestoord kan genieten van een avondje uit met een groep mensen.

Subscribe to our newsletter to get the latest scoop right to your inbox.

Rokin 65 1012 KK Amsterdam
Reserveren

×