Uit eten in Amsterdam

Uit eten in Amsterdam

Genieten van internationaal en Amsterdams eten doe je bij Het Groene Paleis. Ons stijlvolle restaurant is perfect gelegen in het centrum van Amsterdam aan het levendige Rokin. Uit eten in Amsterdam bij Het Groene Paleis is een heerlijke ervaring door het ruime aanbod aan gerechten en drankjes. Wat is er fijner dan na een dag winkelen in Amsterdam uit eten gaan in een sfeervol restaurant. Of om met vrienden en familie te genieten van heerlijk eten op een centrale locatie met een fantastische kaart.

 

Genieten van heerlijke gerechten bij Het Groene Paleis

Het Groene Paleis is het restaurant bij uitstek om de dag te onderbreken of af te sluiten met een uitgebreide lunch of een smaakvol diner. Uit eten in Amsterdam is door onze geweldige service in combinatie met lekker eten in een sfeervolle omgeving een ontspannende ervaring. Wat dacht je van een lekkere lunch onder het genot van een heerlijke wijn van onze uitgebreide wijnkaart? Of een stijlvol diner waar je de keuze hebt uit zowel internationale als Amsterdamse gerechten?

 

Ontbijten op een toplocatie

Wist je dat je ook kunt genieten van een koninklijk ontbijt bij Het Groene Paleis? We serveren een uitgebreid ontbijt voor een vaste prijs. Start je dag goed met een verse croissant met boter en jam, frisse yoghurt met granola en rood fruit, oerbrood met ham en kaas en een roerei. Voor een goed begin van de dag hoort een glas vers geperste jus d’orange daar natuurlijk ook bij. Om het ontbijt extra koninklijk te maken kan je zelfs een glas Riesling Brut Sekt bestellen voor een ontspannende start van je dag.

 

Uit eten in Amsterdam bij Het Groene Paleis is een ervaring op zich. De tongstrelende gerechten en de mogelijkheid om jouw favoriete drankje te kiezen van onze uitgebreide drankenkaart zorgen voor een heerlijk moment om van te genieten.