Starters

Steak tartare (rauw)

12.50

(rauw) mosterd, sjalot, tabasco, cornichons, kappertjes, worcestersaus, verse eierdooier en brioche 100 gram

Gamba’s

12.50

hoisin-mayonaise, krokante nori en sojaboontjes

Charcuterie plateau

14.50

prosciutto crudo, salame Milano, coppa di parma, olijven, ansjovis, balsamico uitjes en gezouten crackers

Zeeuwse Oesters

9

rode wijn vinaigrette en citroen per 3

Klassieke Franse Paté

12.50

terrines en cocotte de campagne van de Amsterdamse Pasteibakkerij geserveerd met vijgenjam en cornichons

Carpaccio

11.50

van licht gerookt Hollands rund met papadum, bieslook, rode ui, tomaat Parmazaansekaas en walnootdressing

Gerookte zalm

11.50

ambachtelijk gerookte Noorse zalm, gepofte quinoa, vadouvan-mayonaise en tomaat

Rijk gevulde vissoep

12.50

rouille, venkel en croutons

Gele paprika soep (v)

9.75

sereh, gember, rode peper en kokosmelk

Hollandse tomatensoep (v)

8.50

geserveerd met brood

Geitenkaas salade

16.50

druiven, walnoot, honing, croutons en zonnebloempitten

Caesar salade (v)

16.75

romaine sla, ei, kipfilet, bacon, ansjovis, Parmazaansekaas en croutons

Rokin 65 1012 KK Amsterdam
Reserveren

×