Restaurant

Het Groene Paleis serveert Water MADE BLUE

Wij serveren graag kraanwater omdat dat lekker is, gezond en duurzaam. Helaas zijn er nog altijd veel landen waar mensen uren per dag moeten lopen om water te halen dat vaak nog vervuild is ook. Zij kunnen niet werken of naar school en kunnen zo nooit een gezond bestaan opbouwen.

Daarom serveren wij Water MADE BLUE. Dat is heerlijk gekoeld water dat we ter plekke bottelen. Wij doneren daarbij een bedrag aan MADE BLUE voor elke fles die wij op tafel zetten. Zo zorgen we per fles steeds voor 1000 keer zoveel drinkwater in landen waar permanent waterschaarste heerst zoals in Ethiopiƫ, Ivoorkust en Senegal. U leest er alles over op de website van MADE BLUE.

Water MADE BLUE is lokaal gebotteld water. Dat is een stuk duurzamer dan bronwater dat in een fabriek gebotteld want het scheelt een heleboel transport en flessen in de glasbak. Wij tappen water in onze eigen flessen uit een waterkoeler die ons leidingwater filtert, koelt en eventueel voorziet van koolzuur. De flessen spoelen we zodat we die kunnen blijven hergebruiken.

Het Groene Paleis

Subscribe to our newsletter to get the latest scoop right to your inbox.

Rokin 65 1012 KK Amsterdam
Reserveren

×