Kerstdiner

Kerstdiner bij Het Groene Paleis

Nu de dagen steeds korter worden, verheugt Het Groene Paleis zich nu al op het jaarlijkse kerstdiner. Bent u op zoek naar een fijne, intieme en sfeervolle locatie voor een (zakelijk) kerstdiner in het centrum van Amsterdam? Bij ons kunt u en uw gezelschap aanschuiven voor een heerlijk 4 gangen diner. Het Groene Paleis biedt ruimte voor groepen tot 300 personen.

In de hele maand december kunt u gebruik maken van ons special samengesteld Kerstmenu door ons Chefkok. Mocht u toch liever a la carte willen eten dan is dat ook mogelijk. Ook is het voor onze groepen mogelijk om te kiezen tussen het Kerstmenu of ons vaste menu.

Kom alvast in de kerststemming en reserveer een tafel. Wij raden aan dit op tijd te doen, in verband met de last-minute drukte. Hierbij is het ook mogelijk om 1 van onze privé-ruimtes te gebruiken (zie ook onze zalen).

Via onderstaand formulier kunt u contact met ons opnemen om uzelf en uw (zakelijke) groep te verzekeren van een smakelijk kerstdiner in het centrum van Amsterdam!

Neem contact op

 

Subscribe to our newsletter to get the latest scoop right to your inbox.

Rokin 65 1012 KK Amsterdam
Reserveren

×