Vergaderlocatie Amsterdam centrum

De perfecte vergaderlocatie Amsterdam centrum

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in Amsterdam centrum? Bij Het Groene Paleis ben je daarvoor aan het juiste adres. Deze vergaderlocatie beschikt over meerdere sfeervolle ruimtes, die perfect zijn als vergaderlocatie. Door de centrale ligging aan het Rokin, naast de warenhuizen van Hudson Bay, is het een ideale locatie om te vergaderen met kleinere en grotere groepen tot wel 150 personen. Je hebt de keuze uit meerdere mogelijkheden met betrekking tot eten en drinken gedurende de dag of avond en kunt kiezen uit verschillende ruimtes, waardoor je zeker weet dat je de mogelijkheden hebt die je wenst van een vergaderlocatie in Amsterdam centrum.

 

De verschillende vergaderruimtes

Het Groene Paleis heeft drie ruimtes die zich uitstekend lenen voor een vergadering of werkbijeenkomst. De Neptunuskamer biedt ruimte voor 20 personen zittend of 30 personen staand. In de Courantzaal kan je terecht met 35 (zittend) tot 70 (staand) personen. Bar Madame biedt nog meer mogelijkheden. Deze ruimte is volledig uitgerust met een beamerinstallatie, een groot scherm, een geluidsinstallatie, bodypack microfoons en handheld microfoons. In Bar Madame kunnen tot 100 personen zittend zonder tafel of tot 60 personen met tafel terecht. Is de groep die naar de vergaderlocatie komt nog groter? Er kunnen tot 150 personen staand terecht in deze ruimte.

 

Alles verzorgd op een centrale vergaderlocatie

Wil je een vergadering, workshop of andere bijeenkomst organiseren in Amsterdam centrum? Bij Het Groene Paleis huur je niet alleen de vergaderlocatie, maar heb je ook de mogelijkheid om te genieten van een borrel, buffet, walking dinner of private dining. Er wordt alles aan gedaan om je de zorgen uit handen te nemen, je bent verzekerd van lekker eten en drinken tijdens of na de vergadering. Jij kunt je volledig richten op de organisatie rondom de vergadering of workshop, Het Groene Paleis zorgt voor een toplocatie in Amsterdam centrum met alles wat je nodig hebt gedurende de dag of avond.