Evenementenlocatie in Amsterdam centrum

Sfeervolle evenementenlocatie in Amsterdam centrum

Heb je iets te vieren? Dan zijn we je bij Het Groene Paleis graag van dienst als host van onze centraal gelegen evenementenlocatie met volop mogelijkheden om heerlijk te eten en drinken. Ook als je voor een vergadering of andere reden een evenementenlocatie in Amsterdam zoekt, ben je bij ons aan het juiste adres. In ons restaurant serveren wij verschillende soorten arrangementen voor groepen, om het evenement een succes te laten zijn. Daarnaast kan je kiezen uit meerdere sfeervol ingerichte ruimten voor grote en kleinere groepen, om een evenement in besloten kring vlekkeloos te laten verlopen.

 

Het Groene Paleis als evenementenlocatie

De centrale ligging van Het Groene Paleis in combinatie met fantastische service en natuurlijk heerlijk eten, zorgt dat dit de perfecte evenementenlocatie is voor iedere bijeenkomst. Je gasten kunnen zowel met de auto, als het openbaar vervoer en met de fiets ons restaurant goed bereiken. Wil je een kleine groep gasten uitnodigen? Dan bieden onze Salonbar en Neptunus kamer de perfecte mogelijkheid voor het vieren van bijvoorbeeld een besloten feest. Voor grotere groepen is het mogelijk om de Courantzaal, Bar Madame of geheel Het Groene Paleis te gebruiken als evenementenlocatie in Amsterdam.

 

Onbezorgd eten en drinken op onze evenementenlocatie in Amsterdam centrum

Doordat van tevoren alles wordt besproken, van aankleding tot het arrangement wat je de gasten wilt aanbieden, kan je tijdens het evenement of de bijeenkomst zorgeloos genieten van het moment en hoef je je niet druk te maken om randzaken. Door de keuze in arrangementen ben je verzekerd van passend eten en drinken voor het evenement dat jij organiseert.

 

Het Groene Paleis gebruiken als evenementenlocatie in Amsterdam centrum betekent dat je onbezorgd kunt genieten van het feest of de bijeenkomst onder het genot van een ruimte diversiteit aan hapjes en drankjes en bijvoorbeeld een buffet. Ook hebben we private dining mogelijkheden die voor evenementen rondom het avondeten de perfecte mogelijkheid bieden om samen ongestoord te genieten van een heerlijk diner.