Eten en drinken in Amsterdam

Lekker eten en drinken in hartje Amsterdam

Tijdens een dagje in Amsterdam is het heerlijk om tussentijds te genieten van een lekkere lunch of een kop koffie. Op het bruisende Rokin kan je hiervoor terecht bij Het Groene Paleis. De centrale ligging maken het de perfecte locatie om gedurende de dag te eten en drinken in Amsterdam. Ook om je dag af te sluiten met een diner of de avond te beginnen met een borrel ben je bij Het Groene Paleis aan het juiste adres. Het sfeervolle restaurant zorgt voor een heerlijke ervaring in hartje Amsterdam.

 

Internationale gerechten of de Amsterdamse keuken

Het Groene Paleis serveert een heerlijke lunch voor liefhebbers van de internationale keuken, maar ook als je graag wilt proeven van de Amsterdamse keuken. Zin in een lunch op zijn Amsterdams? Geniet dan van een broodje gerookte Amsterdamse ossenworst om je ervaring compleet te maken. Ook voor een borrel of diner zit je bij Het Groene Paleis op de juiste plaats. Lekker borrelen onder het genot van Amsterdamse bitterballen of stijlvol dineren voor een perfecte avond. Naast de Amsterdamse specialiteiten kan je natuurlijk ook genieten van fantastische internationale gerechten. Wat dacht je van een authentieke croque monsieur bij de lunch of een Italiaans plankje met onder andere Italiaanse ham bij de borrel? Wat je ook kiest, je weet zeker dat je zal genieten.

 

Reserveren bij Het Groene Paleis

Wil je verzekerd zijn van een plekje in een fantastisch restaurant in het centrum van Amsterdam? Reserveer dan voor een lunch of diner bij Het Groene Paleis. Voor een gezelschap tot elf personen reserveer je eenvoudig via de website. Wil je met meer mensen komen? Neem dan contact met ons op, zodat we je kunnen helpen bij het organiseren van een perfecte middag of avond onder het genot van heerlijk eten en drinken in Amsterdam.